We care about your results

We zijn een gespecialiseerd media-agentschap. En we houden ervan om jullie resultaten te laten groeien.

Alle direct maketing diensten die resultaten opleveren

Mediaprism is expert op het gebied van DM en data: al 25 jaar hebben we talloze winnende campagnes beheerd.

Daarom dekken onze diensten alle direct marketing behoeften die de campagnes succesvol maken en de resultaten laten groeien.

4 troeven die het verschil maken :

Een premium service

Omdat we niet ‘louter een leverancier’ willen zijn, maar een echte partner die ondersteuning biedt voor de lange termijn.

Een gepersonnaliseerd advies

Omdat onze lange ervaring ons heeft geleerd dat geen enkel probleem vergelijkbaar is met een ander, passen we onze aanbevelingen zo dicht mogelijk bij uw doelstellingen en uw middelen aan.

De beste targeting

Omdat we uit het hoofd weten welke media’s werken.

R.O.I. boven alles

Omdat alleen uw resultaten tellen !

Een ploeg en een verhaal

 

Mediaprism is een team van experts en heeft al een lange geschiedenis met tientallen prestigieuze klanten in Frankrijk, België, Zwitserland, Nederland, Luxemburg, Engeland en Duitsland.

Maar het zijn ook erkende waarden van professionaliteit, nauwgezetheid, betrouwbaarheid, reactievermogen … en grote vriendelijkheid !

 

Contacteer nog vandaag een van onze specialisten

Zin om ons te ontmoeten, of om ons uit te dagen voor uw campagnes ?

Getuigenissen

Wat ze over Mediaprism zeggen

Hun expertise en kennis van onze behoeften stelt hen in staat nauwkeurig en snel te reageren op onze verzoeken.

Ze aarzelen ook niet nieuwe bestanden voor te stellen die ons de mogelijkheid bieden contact op te nemen met potentiële nieuwe schenkers.

Luc Heyvaert

Database Manager - Light for the World België

Ik werk al jaren samen met het Mediaprism team voor onze postorderprospectiecampagnes en voor de Journal Spirou. Ze zijn ervaren en met name ook proactief. Zij hebben altijd onze belangen verdedigd zonder dat wij daarop moesten aandringen. De follow-up is altijd onberispelijk geweest. Ik kan hen aanbevelen.

David Branle

Commercieel Directeur B2C België en Frankrijk – Dupuis Uitgevers

We werken al meer dan tien jaar samen met Marina en haar team en we zijn erg blij met haar werk, reactiviteit, betrouwbaarheid en service. Het is een waar genoegen met haar samen te werken. We kunnen op haar vertrouwen en we weten dat ze ons altijd het beste op de markt zal aanbieden. Het is een echte partner die ons een reële meerwaarde biedt

Marie Ayllon

Market Manager België, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechische Republiek en Slowakije - Atlas For Men

We hebben de betrokkenheid en de vaardigheden van het Mediaprism team erg op prijs gesteld. In het bijzonder Marina Desmyter met haar expertise op het vlak van mediaplannen en haar advies over de huur van adressen.

Christine Pelot Houillion

CEO - Laboratoire Marcel Violet Frankrijk / België

Marina heeft met ons een vertrouwensrelatie opgebouwd en werkt erg servicegericht. Ik weet dat ik op haar responsiviteit kan rekenen. Ze zal altijd naar de beste oplossingen voor mijn kwesties zoeken. Onze samenwerking is er een van lange duur, vergelijkbaar met een partnership.

Aurélie Ribou

Databse Manager Frankrijk / België / Zwitserland - Laboratoires Yves Ponroy

We werken al meer dan 21 jaar samen met Mediaprism. Een beter bewijs voor onze tevredenheid is er allicht niet. We zijn erg te spreken over de belangstelling van het hele team voor onze dossiers en de opvolging ervan. Geen vraag blijft onbeantwoord. Mediaprism reageert altijd zeer snel en is erg aandachtig voor de details.

Florence Horodecki

Marketing & Diffusion Manager - Télépro / Roularta Media Group

Wenst u er meer van te weten ?