Onze referenties spreken over ons

 

"Hartelijk dank voor jullie werk en jullie menselijke kwaliteiten. Samenwerken met jullie is een plezier omdat jullie zo gepassioneerd zijn."

Aurélie Ribou – Laboratoires Yves Ponroy

"Het is een waar genoegen met Marina samen te werken. We kunnen op haar vertrouwen en we weten dat ze ons altijd het beste op de markt zal bieden. Het is een echte partner die ons een reële meerwaarde biedt."

Marie Ayllon – Atlas for Men

"Marina en haar team zijn erkende experts in de markt. We zouden niet meer zonder hen kunnen."

Morgane Lamblin – Françoise Saget

Onze prioriteit

De beste service aan te bieden met een maximale transaparantie en responsiviteit.

Onze visie

We willen niet “louter een leverancier” zijn, maar een echte partner die ondersteuning biedt voor de lange termijn.

Getuigenissen

Wat ze over Mediaprism zeggen

Hun expertise en kennis van onze behoeften stelt hen in staat nauwkeurig en snel te reageren op onze verzoeken.

Ze aarzelen ook niet nieuwe bestanden voor te stellen die ons de mogelijkheid bieden contact op te nemen met potentiële nieuwe schenkers.

Luc Heyvaert

Database Manager - Light for the World Belgium

Ik werk al jaren samen met het Mediaprismteam voor onze postorder-prospectiecampagnes en voor le Journal Spirou. Ze zijn ervaren en met name ook proactief. Zij hebben altijd onze belangen verdedigd zonder dat wij daarop moesten aandringen. De follow-up is altijd onberispelijk geweest. Ik kan hen aanbevelen.

David Branle

Sales Director B2C België & Frankrijk – Dupuis Uitgeverijen

Marina, Stéphane en het hele team hebben ons sinds de start van onze activiteit in België enorm geholpen.  Ze zijn experts in hun markt. Ze geven uitstekend advies over alle onderwerpen: meegeleverde reclame in pakjes, plannen voor adresbestanden en zelfs ontdubbeling.  Hun steun is voor ons van onschatbare waarde. Dank aan het hele team !

Cécile D.

Marketing Acquisition Manager Frankrijk & België - Linvosges

We hebben de betrokkenheid en de vaardigheden van het Mediaprism-team erg op prijs gesteld. In het bijzonder Marina Desmyter met haar expertise op het vlak van mediaplannen en haar advies over de huur van adressen.

Christine Pelot Houillion

CEO - Laboratoire Marcel Violet Frankrijk & België

Marina heeft met ons een vertrouwensrelatie opgebouwd en werkt erg servicegericht. Ik weet dat ik op haar responsiviteit kan rekenen. Ze zal altijd zoeken naar de beste oplossingen voor mijn kwesties. Onze samenwerking is er een van lange duur, vergelijkbaar met een partnership.

Aurélie Ribou

Database Manager Frankrijk / België / Zwitserland - Laboratoires Yves Ponroy

We werken al meer dan 21 jaar samen met Mediaprism. Een beter bewijs voor onze tevredenheid is er allicht niet. We zijn erg te spreken over de belangstelling van het hele team voor onze dossiers en de opvolging ervan. Geen vraag blijft onbeantwoord. Mediaprism reageert altijd zeer snel en is erg aandachtig voor de details.

Florence Horodecki

Marketing & Diffusion Manager - Télépro / Roularta Media Group

Mediaprism is onze historische partner en ondersteunt ons al jaren bij de acquisitie van nieuwe gegevens.  In de loop der tijd hebben we samen een concreet partnership en een vertrouwensrelatie opgebouwd.  De teams zijn altijd attent en proactief en staan garant voor een kwaliteitsvolle opvolging.  Mediaprism beschikt over een uitstekende kennis van de markt en over veel inzicht. We kunnen op hen rekenen voor advies en ondersteuning.

Gaëlle Pasquet

Marketing Manager - Damart België

We werken nu al meer dan 10 jaar met Marina en haar team en we zijn erg tevreden met haar werk, reactiviteit, betrouwbaarheid en service. Het is een waar genoegen met haar samen te werken. We kunnen op haar vertrouwen en we weten dat ze ons altijd het beste op de markt zal bieden. Het is een echte partner die ons een reële meerwaarde biedt.
Marie Ayllon

Market Manager België, Nederland, Oostenrijk, Zwitzerland, Polen, Tsjechische Republiek en Slowakije - Atlas For Men

Belgique Loisirs werkt al jaren samen met Mediaprism. We hebben altijd vertrouwen gehad in de vakkennis van Marina Desmyter en haar team, niet alleen omdat ze een topper op het vlak van direct marketing in België is maar ze weet ook creatieve oplossingen te bedenken voor alle behoeften, ook bij het creëren van partnerships.  We zijn een trouwe klant en we willen dat blijven

Nicolas Lebeau

General Manager - Belgique Loisirs, le Grand Livre du Mois en Québec Loisirs

Ik werk al verschillende jaren samen met Marina, Stéphane en de andere medewerkers van Mediaprism. Ik ben zeer tevreden over hun aanpak, hun follow-up en hun werkwijze. De inspanningen van Marina voor haar klanten zijn uitzonderlijk. Ze streeft er altijd naar de oplossing te vinden die het beste aansluit bij de wensen en verwachtingen van haar klanten.
Katia Van Eecke

Managing Director België / Duitsland / Oostenrijk & Zwitzerland - Product Of the Year

Mediaprism ondersteunt Françoise Saget al meer dan 10 jaar bij de exploitatie van ons bestand en daarnaast met advies voor de aanmaak van onze mediaplannen voor bestanden en pakjes. Bij Mediaprism kun je altijd rekenen op professionaliteit, nauwgezetheid en betrouwbaarheid, op een vriendelijke manier. Marina en haar teams zijn erkende experts in de markt. We zouden niet meer zonder hen kunnen.

Morgane Lamblin

Print & Listbroking Acquisition Manager France & Belgium - Françoise Saget

Ik werk al een aantal jaren samen met Marina, Stéphane en het hele Mediaprism-team aan postorder marketingcampagnes (mail, inserts, advertentiepagina’s, enz.). Ze zijn erg responsief, eerlijk en ervaren. De follow-up is onberispelijk. Ze staan altijd klaar om de uitdagingen aan te gaan in Frankrijk, België en andere landen.
 
Violaine Chavagneux

Direct Marketing Manager France - Santé Nature Innovation (S.N.I.)

Ik werk al meer dan 20 jaar samen met Mediaprism, eerst toen ik nog bij Reader’s Digest verantwoordelijk was voor de acquisitie en nu als Marketing Directeur van Plus Magazine. Mediaprism is een zeer betrouwbare partner. Zij weten wat er in de markt leeft en geven goed advies over welke adressen je het best kunt gebruiken om daarmee het beste rendement te behalen. Het is een van de redenen waarom Plus Magazine vorig jaar als enige publicatie in België in oplage gestegen is.
Joost Martens

Marketing Manager - Plus Magazine / Roularta Media Group

Sinds vele jaren doe ik een beroep op hun kennis inzake huren en verhuren van adressen.  Intussen, na een jarenlange samenwerking, prijs ik hun professionaliteit.  Zowel de beschikbare bestanden op de markt, als het klantenprofiel van deze bestanden
kent voor hen geen geheimen. Daarenboven worden alle afspraken strikt nageleefd, zowel naar facturatie toe als naar levering, en dit steeds met de glimlach.

Patrick Gaytant

Database Analyst - Corona Inssurance

Marina en het Mediaprism-team zijn al lang vertrouwde partners : directmarketingexperts met een visie, resultaatgerichte, snelle en soepele follow-up en passie en enthousiasme maken het compleet om een partnerschap op te bouwen.

Peter De Clerck

Managing Director - Family Service International

De jarenlange ervaring en uitstekende kennis van de markt maken Mediaprism voor ons reeds jarenlang de juiste partner.

Een grondige dossieropvolging en de persoonlijke contacten zorgen voor een heel vlotte samenwerking.

Peter Martens

Marketing Manager - Unigro

Dankzij hun professionaliteit, ervaring, reactievermogen, gehoor, advies, is werken met Marina en haar team elke dag een plezier.
We hebben alle vertrouwen in onze samenwerking. Hartelijk dank aan het hele team.
Laurence Campion

International Marketing Manager - Afibel

We hebben meermals het genoegen gehad om met Mediaprism samen te werken.
Altijd alert op onze behoeften, genereus met goed advies en reflecties om ons te helpen evolueren.  We waarderen de manier waarop ze werken, we voelen ons als deel van hetzelfde team
.
Ester Tesch

Marketing Verantwoordelijke - Leger des Heils

Laten we afspreken !